Gemeente Binnenmaas

Presentatie t Koetsveld Westmaas op 8 juni

26-05-2011 't Koetsveld Westmaas

Op woensdag 8 juni is er een presentatie van de stedenbouwkundige visie van het project t Koetsveld in Westmaas. Belangstellenden zijn van harte welkom. De presentatie wordt gegeven in het gebouw Piratenland van kinderopvangorganisatie COKD aan de Johannes Kolfstraat 1, inloop vanaf 19.30 uur.

In de vergadering van 30 juni a.s. neemt de gemeenteraad van Binnenmaas een besluit over de bovengenoemde stedenbouwkundige visie. Deze locatie, waar nu nog de beide basisscholen, de gymzaal en verenigingsgebouw Concordia staan, wordt de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe multifunctionele accommodatie met scholen, ontmoetingsruimte, bibliotheekpunt, beweegruimte, detailhandel en woningen.

In de stedenbouwkundige visie zijn de belangrijkste ideeën voor het gebied weergegeven en wordt gebruikt voor het opstellen van een toekomstig (en gewijzigd) bestemmingsplan. In het afgelopen jaar is door partners en inwoners gewerkt aan de stedenbouwkundige visie voor t Koetsveld.

Voor meer informatie over project t Koetsveld, kunt u contact opnemen met projectleider Annelies van Dijck via tel. 078 - 633 47753 of per e-mail annelies.van.dijck@binnenmaas.nl.