Gemeente Krimpen aan den IJssel


Lancering jongerenwebsite www.jonginkrimpen.nl

Vanmiddag om 15.15 uur lanceert wethouder Ankie Aeyelts Averink-Winsemius samen met een aantal jongeren uit Krimpen aan den IJssel de website www.jonginkrimpen.nl. De lancering vindt plaats in het Onderdak, Groenendaal 5 in Krimpen aan den IJssel.

Ontwikkeling

De jongerenwebsite is in de afgelopen maanden ontwikkeld voor en door jongeren in Krimpen aan den IJssel. Er is allerlei informatie te vinden over bijvoorbeeld gezondheid, school en uitgaan. Daarnaast is www.jonginkrimpen.nl dé plek waar alle activiteiten voor jongeren in Krimpen aan den IJssel worden vermeld. Het onderhoud van de website is in handen van een speciaal samengestelde jongerenredactie. De Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland stuurt de redactie aan.

Feestelijke lancering

Voor jongeren is er tijdens de lancering van de website van alles te beleven. Tussen 15.00 en 17.00 uur is er onder andere levend tafelvoetbal en een live DJ.

Redactie jongerensite

Voor meer informatie over de site en de mogelijkheden, maar ook voor het aanleveren van informatie om op de site te plaatsen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de eindredacteur van de jongerensite, De redactie is te bereiken via jonginkrimpen@gmail.com en via twitter @jonginkrimpen