Faber Vlaggen schenkt KWF Kankerbestrijding Euro 20.000,00

Persbericht van Faber Vlaggen

Iedere 5 minuten krijgt iemand te horen dat er kanker is geconstateerd. Het leed dat hiermee gepaard gaat, kun je je alleen maar voorstellen als je het zelf hebt meegemaakt.

Al zestig jaar zet KWF Kankerbestrijding zich in voor het uitbannen van deze vreselijke ziekte. Dit gebeurt in de vorm van wetenschappelijk onderzoek en in het begeleiden van patiënten. Er zijn grote stappen voorwaarts gezet. Maar we zijn er nog lang niet en het kost geld, heel veel geld. KWF Kankerbestrijding werft dit geld iedere dag opnieuw. Maar alleen lukt dat niet, samen wel.

Martin Koppelaar, CEO van Faber Vlaggen BV: "Ieder bedrijf heeft kernwaarden. Voor Faber vlaggen zijn dat: Samen, Toegankelijk, Integer, Passie en Professioneel. Vaak worden deze termen door een marketingorganisatie bedacht en gecultiveerd. Om te illustreren dat dit voor Faber geen loze beloftes zijn, organiseert het bedrijf dit jaar rond elk van deze kernwaarden een actie. De eerste belofte is 'Samen', want alleen ben je zwak, kun je niets. Samen staan we sterk en kunnen we bergen verzetten. Faber werkt al jaren samen met KWF kankerbestrijding als leverancier van vlaggen en spandoeken. Het zijn onder andere deze vlaggen die er voor zorgen dat wij allemaal KWF kankerbestrijding kennen als dé prominente organisatie in de strijd tegen kanker. Samenwerken, doen wij ook met onze andere klanten, onze medewerkers in binnen- en buitenland en onze leveranciers. Hiermee staat Faber Vlaggen garant voor een topproduct tegen een aantrekkelijke prijs. Maar 'Samen' betekent ook solidariteit met de zwakkeren in de samenleving. Die solidariteit kun je morgen zelf nodig hebben, bijvoorbeeld door ziekte. Daarom heeft Faber Vlaggen besloten om 20.000,-- euro te doneren aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek in de strijd tegen kanker.
Over Faber Vlaggen
Faber Vlaggen is Nederlandse specialist op het gebied van vlaggen, spandoeken, banners en displays.
Wat in 1933 is begonnen als zeilmakerij, is inmiddels uitgegroeid tot één van 's werelds grootste producenten van vlaggen. Faber Vlaggen werkt voor diverse grote internationale opdrachtgevers, waaronder de Olympische Spelen en heeft agentschappen op 4 continenten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.fabervlaggen.nl



Razende Robot Reporter