Hapro maakt kunstwerk van autodak

Persbericht van Hapro International B.V.

Kapelle, 8 juni 2011 - Na de zwarte, grijze en zilveren autodakkoffers vind Hapro International het tijd voor iets nieuws. Iedereen wil tenslotte wel eens iets anders! Met deze gedachte ontwikkelde zij een geheel nieuw concept: een exclusieve Keith Haring dakkoffer met een all-over print uit de Pop Art Collection van deze wereldberoemde kunstenaar. Dankzij de speciale zeefdruktechniek is zij het eerste bedrijf dat een dakkoffer met print op de Nederlandse markt brengt.

Individualisering
Keith Harings werk is ontstaan vanuit de graffitikunst en valt op door de typerende abstracte poppetjes in felle kleuren. De Pop Art kunst van Keith Haring is wereldwijd bekend geworden doordat het alles behalve doorsnee is en opvalt. Steeds meer mensen willen anders zijn dan de rest en zich onderscheiden van de massa. Omdat individualisering dan ook een belangrijke producttrend wordt heeft Hapro deze unieke Keith Haring dakkoffer ontwikkeld.

Autodakkoffers hebben in de loop der jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Aerodynamica, vorm en design zijn hierbij sterk verbeterd. De dakkoffer van nu is strak, gestroomlijnd en past bij iedere auto. Hapro gaat met deze limited edition nog een stap verder op het gebied van design. De Keith Haring dakkoffer is dan ook een kleurrijke en trendy uitbreiding van het assortiment.

Hapro International
Hapro International is gevestigd in het Zeeuwse Kapelle en brengt autodakkoffers, fiets- en dakdragers, zonnebanken en anti-aging apparatuur op de markt. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro International uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

(C) P.M.I. Licensed to MMI

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*
*
*

Links:
http://www.hapro.com
Bijlage:
* specificaties hapro carver keith haringdoc




Razende Robot Reporter