Politie Zeeland


---

938-2011 Misdrijf in Sint Maartensdijk
Woensdag rond 01.15 uur is in een woning aan de Keethil in Sint Maartensdijk de 55-jarige bewoner door een misdrijf om het leven gekomen.
De politie is een grootscheeps onderzoek gestart en de tactische en forensische recherche houden een sporenonderzoek in en om de woning. Ook is een buurtonderzoek gehouden onder de buurtbewoners omdat mogelijk iemand iets heeft gehoord of gezien wat in verband kan worden gebracht met deze zaak.

939-2011 Dode man aangetroffen in Middelburg
In een woning in 't Zanddorp in Middelburg is maandagochtend door de politie een dode man aangetroffen.
De politie kwam rond 10.45 uur, bij de woning naar aanleiding van een melding van één van de omwonenden, die de man had zien liggen. Vermoedelijk gaat het om de bewoner van de woning, maar de man is nog niet geïdentificeerd. Het is voor de politie nog geen heldere zaak, het kan gaan om een ongeval of een natuurlijke dood, maar ook een misdrijf wordt niet uitgesloten. Het onderzoeksteam, wat bestaat uit 12 personen, is nog steeds bezig met het onderzoek o.a. naar de levensomstandigheden van de man. Ook is men bezig om de uren voordat de man is overleden in kaart te brengen. Op het lichaam zal sectie worden verricht om duidelijk te krijgen of er verwondingen zijn die wijzen op geweld door derden. Inmiddels is er ook een buurtonderzoek gehouden en alle informatie die binnen is gekomen, wordt momenteel nagelopen.

940-2011 Medicijnen verloren in Vlissingen
Woensdagochtend is in de Verkuil Quakkelaarstraat in Vlissingen een blauw mapje met een insulinespuit verloren.
In het mapje zitten een insulinespuit en drie nieuwe en twee gebruikte naalden. De vinder wordt verzocht het mapje af te geven in de apotheek of bij het politiebureau in Vlissingen.





Politie Zeeland