VCD Healthcare introduceert Vidaví, dé ERP-oplossing voor de zorg

Persbericht van VCD Healthcare

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, waardoor synergie ontstaat tussen de bewezen technologie van Microsoft en de branchekennis van VCD Healthcare.

Jack Bakker, directeur van VCD Healthcare licht toe: "Het totaalconcept heeft de aansprekende naam Vidaví gekregen, dat staat voor Visie, Daadkracht en Vitaliteit. Deze kernwaarden gelden zowel voor VCD Healthcare als voor de zorgmarkt in zijn geheel. Wij ontwikkelen oplossingen voor de lange termijn die zorginstellingen de slagkracht bieden om ook in de toekomst hun rendement te behouden en uit te bouwen."

Het afgelopen jaar zijn de belangrijkste elementen van het Vidaví totaalconcept gemigreerd naar de nieuwste technologie van Microsoft Dynamics. Daarmee is de oplossing gereed voor de toekomst. Peter de Vries, productmanager van Vidaví en trekker van het ontwikkeltraject vertelt: "Wat vermeldenswaardig is, is dat onze bestaande klanten heel nauw betrokken zijn geweest bij de productontwikkeling. Wij merken nu al dat dat een heel positief effect heeft gehad, want zij herkennen hun eigen markt en informatiebehoefte in het eindresultaat."

Vidaví bestaat uit de elementen inkoop/logistiek/financieel en beschikt over een eigen webportaal voor aanvragen en decentrale budgethouders. En daar blijft het niet bij, want VCD Healthcare is ambitieus. Vidaví wordt nog dit jaar uitgebreid met de elementen HRM/Payroll en CRM. Bovendien wordt in samenspraak met de markt onderzocht of en hoe in de toekomst invulling wordt gegeven aan het onderdeel Facilitair.

VCD heeft reeds een belangrijke positie in de Nederlandse zorgmarkt, want ruim 80% van de ziekenhuizen en meer dan 250 zorginstellingen zijn inmiddels klant bij ons. Jack Bakker: "Dat we het vertrouwen hebben van zorginstellingen blijkt ook uit het feit dat er veel belangstelling is uit de markt voor Vidaví en dat we reeds de eerste order hebben mogen noteren van Stichting Pantein. Dit bevestigt onze overtuiging dat we een goede troef in handen hebben. Een betaalbare en complete oplossing met perspectief voor de toekomst."

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.vidavi.nl
Bijlage:
* kaart vidav definitiefpdf




Razende Robot Reporter