Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie zoekt getuigen van zedenmisdrijf

Dordrecht, 08-06-2011 o De Unit Zedenpolitie van de Politie Zuid-Holland-Zuid is op zoek naar getuigen van een zedenmisdrijf dat op 6 juni in Dordrecht plaatsvond. Een 19-jarige vrouw uit Vlaardingen werd op een bankje op Draai, tegenover de Binnen Kalkhaven, tegen haar wil onzedelijk betast door een nog onbekende man. Dit gebeurde tussen 13.00 en 15.00 uur. Rond 15.00 uur fietste de man weg met het slachtoffer achterop. De vrouw werd daarbij vastgehouden door de man. Op de Bagijnhof wist ze los te komen en ze ging een winkel in. De man bleef nog een tijdje in de buurt, maar verdween uiteindelijk.

De dader is een blanke, zongebruinde man met een fors postuur van ±
1.73 meter lang. Hij had zwart/grijs haar van enkele centimeters lang en had een hangsnor. Hij droeg een bruine vierkante bril en zou rond de 60-65 jaar oud zijn. De man droeg een bruin windjack tot aan de heupen, een lichtkleurig overhemd met korte mouwen, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen en hij reed op Gazelle heren met zwarte zijtassen. De politie kreeg op maandagavond 6 juni deze melding binnen en heeft de dag erna een buurtonderzoek gehouden.

Politie zoekt getuigen
Wie getuige van dit zedenmisdrijf is geweest of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar Unit Zedenpolitie van de Politie Zuid-Holland-Zuid. Dat geldt ook voor mensen die de dader aan de hand van het signalement (her)kennen. Anoniem bellen kan ook op nummer 0800-7000 (gratis).