Gemeente Sluis

van Eede te Eede na brand

Herstel MFC Hof van Eede te Eede na brand

Een grote uitslaande brand op 22 december 2010 heeft een groot deel van het multifunctioneel centrum Hof van Eede verwoest en/of onbruikbaar gemaakt.

In verband met de kerstvakantie was het gebouw op dat moment niet in gebruik zodat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. Voormalig restaurant annex zalencentrum L'Herberie aan Rijksweg 18 fungeert sinds begin dit jaar als noodhuisvesting voor de gebruikers van de Hof van Eede.

Inmiddels is door de verzekeringsmaatschappij het schadebedrag vastgesteld. Met de gebruikers van de Hof van Eede is, in samenspraak met de architect, overeenstemming bereikt over het herstel en de enigszins gewijzigde indeling van het gebouw.

Aan de hand van een openbare aanbesteding worden de werkzaamheden voor de komende zomervakantie aanbesteed. Als alles volgens planning verloopt wordt er uiterlijk op 1 december opgeleverd zodat het pand vanaf 1 januari 2012 weer volledig in gebruik is.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Bosman via tel. 0117 - 457 149. De gewijzigde indeling van MFC Hof van Eede en de gevelaanzichten kunt u raadplegen via www.gemeentesluis.nl.