Gemeente Sluis

beweging

Sluis in beweging

Nieuwe Combinatiefunctionarissen Sport zijn inmiddels twee maanden bezig de jeugd van Sluis weer in beweging te brengen.

Werkzaam bij de Stichting Welzijn en voor een groot gedeelte gesubsidieerd door rijks- en gemeentelijke overheid hebben zij tot taak de jeugd in de gemeente Sluis meer mogelijkheden te bieden om te sporten en bewegen.

Programmacoördinator Auke van Hinte gaat samen met sportwerkers Jessica Henry en Mentor Zeqiri allerlei sportactiviteiten organiseren. Samen met de gemeente Sluis wordt vooral aandacht gegeven aan:


- het stimuleren van sport en bewegen van jongeren van 6 - 23 jaar en dat zowel op de verschillende kernen als gemeentebreed;


- het verbreden en bevorderen van sportmogelijkheden in het onderwijs en de buitenschoolse opvang;


- het ondersteunen van sportverenigingen en sporters.

De komende periode worden nieuwe activiteiten opgezet. Uitgangspunt daarbij is dat de activiteiten na de startperiode worden overgenomen door de betrokkenen en dat de sportwerkers op afstand blijven begeleiden en vervolgens andere initiatieven in gang zetten.

Ieder sportief idee is welkom!

Wij hebben volop ideeën maar we kunnen ons voorstellen dat jullie dat ook hebben. Heb je een sportieve suggestie? Meld het bij ons, dan kijken we samen of je idee realiseerbaar is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Auke van Hinte via tel. 0117 - 455 349 of e-mail: a.hinte@welzijnencultuur.nl.