Ingezonden persbericht


OGD ict-diensten eerste Dell Premier Partner van Nederland

Delft, 8 juni 2011 - OGD ict-diensten is benoemd tot Dell Premier Partner. Het Premier Partnership is de hoogst haalbare status binnen het nieuwe partnerprogramma dat Dell in mei 2011 wereldwijd lanceerde. Met het nieuwe partnerprogramma wil Dell zijn partners helpen om klanten beter van dienst te zijn, en hen belonen voor hun focus op de oplossingen van Dell. Als Premier Partner voldoet OGD aan de hoogste eisen op het gebied van kennis van en ervaring met Dell-producten. Deze status betekent ook dat OGD ict-diensten onbeperkte toegang heeft tot Dell-specialisten en Dell-support. Daardoor is OGD in staat klanten kwalitatief zeer hoogwaardige totaaloplossingen te bieden.

OGD ict-diensten is met name gespecialiseerd in de servers en de storage-oplossingen van Dell. De ICT-dienstverlener is gecertificeerd specialist op het gebied van Dell PowerEdge-servers en de Equallogic- en Compellent-storageoplossingen.

Stefan Schinning, Hoofd Kennis en Ontwikkeling en partnermanager bij OGD ict-diensten: "Wij zijn erg trots op het feit dat we een van de weinige Premier Partners van Dell zijn binnen het nieuwe partnerprogramma. We onderstrepen hiermee dat we over de kennis en ervaring beschikken die nodig is om klanten te helpen het maximale te halen uit hun ICT-investeringen. We zien een toenemende vraag bij klanten naar met name virtualisatie-oplossingen, waarbij de keuze voor het onderliggende SAN een belangrijke rol speelt. Het partnership met Dell maakt het mogelijk om daar optimaal op in te spelen met betrouwbare hardware die past bij de producten van VMware en Microsoft."

"Partners die in Dell investeren kunnen een beroep doen op verbeterde incentives en voordelen die hun kansen op succes vergroten. Dit alles is mogelijk wegens het succes dat wij dankzij onze partners met ons PartnerDirect-programma hebben weten te boeken," zegt Erik Preisser, Channel Director Benelux. "Dell werkt graag samen met leiders binnen het kanaal. Zo kunnen we garanderen dat klanten optimale service ontvangen."

Het partnership met Dell sluit aan op enkele andere belangrijke partnerships die OGD heeft met A-merkproducenten. Dat zijn onder meer Microsoft, VMware, Citrix, Cisco en Symantec. Door met deze partijen samen te werken, blijft OGD constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij deze partners. Klanten profiteren zo van de nieuwste technologie en van deskundige ondersteuning.

Over OGD
OGD levert ICT-diensten op het gebied van infrastructuur, servicemanagement en softwareontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van detachering, outsourcing, projecten en advies. Klanten roemen de flexibiliteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf als sinds 1987 hoogwaardige ICT-oplossingen biedt. OGD heeft projecten uitgevoerd bij onder andere onderzoeksinstituut NIVEL (upgrade ICT-infrastructuur en servervirtualisatie), KNCV Tuberculosefonds (uitrol Windows 7 en implementatie Hyper-V),SRE Milieudienst (systeembeheer) en de provincie Utrecht (inhuur tijdelijke ICT-medewerkers). Op dit moment werken er zo'n zevenhonderd mensen bij OGD. Ook het aantal vestigingen is uitgebreid. Naast het hoofdkantoor in Delft heeft OGD nu vestigingen in Eindhoven (sinds 1996), Amsterdam (1998), Utrecht (2000) en Enschede (2006).

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologieën en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Ga voor meer informatie naar www.dell.nl

Voor meer informatie: