ACASA Group groeit.

08/06/2011 10:53

Aconcept NV

De Gentse projectontwikkelaar ACASA Group, waartoe onder andere ook ACASA Vastgoed behoort, heeft recent haar nieuwe kantoren aan de Kortrijksesteenweg 62 in Sint-Martens-Latem in gebruik genomen.

De kantoren werden ingericht in de geklasseerde woning van schilder-beeldhouwer George Minne. Huize Minne is in eerste instantie een mooi en comfortabel hoofdkantoor voor ACASA Group, gelijktijdig verhuurt ACASA Group hier kantoren van 17 tot 1.250m².

De verhuis naar Huize Minne gebeurde geen moment te vroeg !

De medewerkers die voorheen in het kantoor in Deinze werkten, zijn mee verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor. ACASA Vastgoed blijft aanwezig en actief in Deinze vanuit haar nieuwe satellietkantoor aan de Kortrijkstraat 16.

Nu heeft ACASA Group ook Real Invest volledig geïntegreerd in haar groep. Deze specialist in de begeleiding van vastgoedinvesteerders werkt vanaf nu ook vanuit het hoofdkantoor onder de nieuwe naam ACASA Invest.

De jarenlange ervaring van ACASA Vastgoed en gespecialiseerde knowhow van Real Invest worden zo maximaal gecombineerd. ACASA Invest profileert zich op de Gentse vastgoedmarkt als de professionele partner bij de begeleiding van potentiële investeerders. Steeds op zoek naar een correcte en eerlijke lange termijn samenwerking.

ACASA Invest differentieert zich nadrukkelijk van andere spelers op de markt van vastgoedinvesteringen door enkele resolute keuzes.

ACASA Invest biedt projecten van ACASA Group aan. Dit elimineert allerhande tussenpersonen die aan het rendement van de investering knabbelen. Een transparante opvolging van budget, timing en afwerking zijn evidente gevolgen.

ACASA Invest is vertrouwd met de Gentse vastgoedmarkt. Het rendement in deze dynamische regio kunnen we correct inschatten. Zowel bij aanschaffing en verhuring als bij de verkoop verder in het investeringstraject.

ACASA Invest biedt uitsluitend investeringen aan in projecten die ook door ACASA Vastgoed aan woonkopers aangeboden worden. Deze gemengde projecten garanderen correcte prijzen, verhoogde leefbaarheid en beter onderhoud van de investering.

Kortom, ACASA Invest: Investeren in vastgoed, het fundament van een vast rendement.

Meer info vindt u op www.acasainvest.be of bij onze specialisten investeringsvastgoed Niels De Rocker en Kay Mortier op 09 245 59 12.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel