Ingezonden persbericht


Persbericht

The Foo Fighters, Manic Street Preachers en Kings of Leon kiezen voor Repudo tijdens Pinkpop

Amsterdam, 8 juni 2011 - Bezoekers van Pinkpop kunnen dit jaar muuziek van artiesten, meet & greet tickets, gesigneerde gouden platen en andere goodies van het festival terrein oppakken. Sonymusic legt goodies neer van onder andere The Foo Fighters, Manic Street Preachers en Kings of Leon met Repudo. Repudo is een smartphone applicatie waarmee je digitale opjecten in de echte wereld kunt neerleggen en oprapen. Naast de goodies legt Sonymusic vandaag twee gratis kaarten neer in de buurt van Nederlandse poppodia. Wie als eerste de Repudo met de gratis kaarten van de straat pakt, gaat gratis naar het Megaland terrein in Landgraaf.

Raymond Calis, Brand director SonyMusic: 'Met Repudo kan de Pinkpop bezoeker op een originele manier met hun favoriete artiest in contact komen. Na onze eerste gezamelijke actie rondom het concert van Jacqueline Govaert en de latere actie van Repudo met Anouk, leek ons Pinkpop de uitgelezen kans om de samenwerking te intensiveren. Naast de vrijkaarten voor het event, leggen we tijdens het festival Repudo's gratis exclusieve tracks, korting op albums, gesigneerde DVD's, een gouden plaat en meet & greet kaarten in de buurt van de diverse podia. Pakt de bezoeker de Repudo, dan verdwijnt het van het terrein en zit het in zijn telefoon. Alleen en speciaal voor hem. Zo voegen we een extra digitale dimensie toe aan de optredens.'

Lucas Tieleman, CEO Repudo: 'Repudo is uitermate geschikt om mensen in beweging te brengen. We hebben ervaren dat mensen graag een straatje omlopen om iets waardevols van de straat te pakken, dus ook wanneer er gratis kaarten te vinden zijn. Tijdens Pinkpop verheug ik me vooral op de reactie van de bezoekers als ze de originele goodies op het festival terrein vinden. We hopen op het festival een echte 'gekte' te creëren.'

Sonymusic

SonyMusic is een wereldwijde muziekorganisatie en vertegenwoordigt vele succesvolle nationale en internationale artiesten als o.a.: Beyonce, Kings of Leon Alicia Keys, Foo Fighters, Christina Aguilera, Alexis Jordan, Pitbull, Miles Davis, Bruce Springsteen, P!nk, Elvis, Justin Timberlake, John Mayer, Gavin Degraw, Britney Spears, Bob Dylan, Kelly Clarkson , Jacqueline Govaert, Within Temptation, Lisa Lois, Van Dik Hout, Destine, King Jack en Xfactor winnaar Jaap.

Repudo

Met Repudo leg je digitale objecten neer als tekst, foto's, video of audo's files op de locatie die je wenst in de echte wereld. Wil je de Repudo zien, dan moet je naar die specifieke locatie om hem te pakken. Eenmaal de Repudo opgepakt, dan is hij verdwenen van de kaart. Dit maakt een Repudo uniek in de digitale wereld. De Repudo bevindt zich in de telefoon van de ontvanger. Je kunt de Repudo vervolgens ergens anders, voor iemand anders, weer neerleggen. Meer info op www.repudo.com.

Meer informatie op: houd www.repudo.com/campaigns/pinkpop in de gaten wanneer welke goodie op Pinkpop neergelegd zal worden.

Meer informatie,

Ingezonden persbericht