Ryan zet internationale uitbreiding voort met overname van in Nederland gevestigde Franke & Den Breems.

Persbericht van PR Newswire

DALLAS, June 8, 2011 /PRNewswire/ --

Ryan, een vooraanstaand internationaal belastingadviesbureau en tevens het grootse indirecte belastingadviesbureau in Noord-Amerika, heeft vandaag bekendgemaakt dat het haar internationale uitbreiding voortzet met de overname van Franke & Den Breems, een gerespecteerd Nederlandse notariskantoor (tax law firm) dat zich specialiseert in BTW en overdrachtsbelasting. De Nederlandse activiteiten van Ryan zullen gebaseerd zijn in Alkmaar en Amsterdam en zullen plaatselijke kennis leveren aan bedrijven in Nederland en het portfolie van het bedrijf met multinationale cliënten die over heel Europa werkzaam zijn, aanvullen. Het team van professionals, dat gebaseerd is in Nederland, zal samenwerken met het Ryans's team in het Verenigd Koninkrijk om bedrijven in Nederland en Europa een uitgebreide suite aan BTW-advies, BTW-opbrengsten, BTW-plicht, belasting/automatisering, tax control framework en overdrachtsbelasting voor onroerend goed te leveren dat uniek is voor het Europese BTW-systeem. De activiteiten in Nederland helpen al een aantal vooraanstaande bedrijven en er zijn plannen om meer vooraanstaand Nederlands belastingtalent aan te nemen om haar bestaande cliënten en nieuwe internationale cliënten die geïntroduceerd worden via Ryan's uitgebreide internationale netwerk, te helpen. "Onze cliënten in Nederland zullen de gedetailleerde plaatselijke kennis blijven ontvangen die ze verwachten van het huidige managementteam en personeel Franke & Den Breems," zeiden Rick Franke, Suzanne C. den Breems en Joyce N. Zijlstra, Principals en voormalige partners van Franke & Den Breems. "Zij zullen ook groot voordeel kunnen halen uit de Ryan's vele aanvullende internationale BTW-adviesdiensten met innovatieve belastingtechnologie-oplossingn en een internationaal team van Europese belastingexperts."
"Ryan levert al belastingdiensten aan veel van de leidende bedrijven ter wereld," aldus Brendan F. Moore, vice-president van Global VAT (internationale BTW) bij Ryan. "Het vertrouwen dat Ryan heeft verdiend door het leveren van superieure resultaten voor deze multinationale cliënten heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandbrenging van onze internationale uitbreiding in Nederland."
"De opening van onze Nederlandse activiteiten is ook een mijlpaal in ons strategisch groeiplan voor het verkrijgen van extra marktaandeel via internationale uitbreiding," aldus G. Brint Ryan, CEO en Managing Principal van Ryan. "Wij zullen nieuwe activiteiten blijven opzetten in die landen waarin onze vooraanstaande internationale cliënten werkzaam zijn en het meest ervaren internationaal belastingtalent blijven aannemen om zo het beste te voldoen aan de behoeften van de cliënten." Over Ryan
Ryan is een vooraanstaand internationaal notariskantoor (tax law firm), en heeft de grootste indirect belastingkantoor in Noord-Amerika en is het op zes na grootste bedrijfsbelastingkantoor in de Verenigde Staten. Het bedrijf, dat gevestigd is in Dallas, Texas, levert een uitgebreide reeks staats-, plaatselijke, federale en internationale belastingadviesdiensten op een multi-jurisdictionele basis, inclusief auditverdediging, belastingteruggave, krediet en incentives, verbetering en automatisering belastingprocessen en automatisering, beroep voor belastingen, belastingplicht en strategische planning. In 2010 ontving Ryan de International Service Excellence Award van het Customer Service Institute of America (CSIA) voor haar toewijding aan het leveren van wereldklasse cliëntservice. Ryan's multidisciplinaire team gebruikt maakt van de prijswinnende myRyan-werkomgeving, dat zeer erkend wordt als de meest in de belastingindustrie, en bestaat uit meer dan 900 professionals en partners die veel van 's werelds meest vooraanstaande Fortune 1000-bedrijven dienen. Ga voor meer informatie over Ryan naar http://www.ryan.com.

Ryan



Razende Robot Reporter