Politie Limburg-Zuid

Belgische verwarde vrouw (53) vermist uit revalidatiecentrum

08-06-2011 | 22:06 | Hoensbroek

De politie is naarstig op zoek naar de 53-jarige Belgische Rita Celen. Zij wordt sinds vanmiddag half vijf vermist uit het revalidatiecentrum Adelante aan de Zandbergseweg in Hoensbroek.
Rita Celen is sinds enige tijd in het revalidatiecentrum. Zij wordt daar behandeld na een hersenbloeding. Die heeft tot gevolg dat de vrouw geen enkel benul heeft van tijd, plaats en omstandigheid. Zowel binnen als buiten het revalidatiecentrum weet zij geen weg. Zij is het laatst gezien op ongeveer 50 meter van een uitgang van het centrum. Er wordt dan ook ernstig rekening mee gehouden dat zij het terrein van Adelante heeft verlaten.
Het signalement van Rita Celen luidt: 1,55 meter groot, grijs/wit sluik onverzorgd haar tot net over haar oren. Op het moment van de verdwijning droeg de Belgische vrouw een grijs-witte legging, een grijze tuniek met strepen, een wit vestje en witte schoenen. Rita Celen kan verward overkomen en spreekt met een Belgisch accent. Degene die informatie kan verschaffen over waar de Belgische vrouw kan zijn wordt dringend verzocht om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.