Goede doelen lichten op bij het netwerken met Badge2Match


Utrecht, 20110608 -- Badge2Match steunt tot eind 2011 iedere maand 2 events die een goed doel nastreven. Hiervoor biedt Badge2match haar interactieve netwerk diensten gratis aan. Sinds de officiële start van Badge2Match in 2009 zijn de netwerkdiensten van dit bedrijf door 16.000 bezoekers gebruikt bij meer dan 60 events.

Om dit te vieren biedt Badge2Match events met een goed doel de mogelijkheid om leuker en effectiever met anderen in contact te komen. Organisatoren die hiervan gebruik willen maken kunnen kiezen uit de interactieve badge die oplicht bij een match of de mobiele event App met netwerkmogelijkheden: de App2Match.
 
Criteria om geselecteerd te kunnen worden zijn onder andere: Het event ondersteunt een goed doel, heeft maximaal 200 bezoekers, is niet commercieel en het vindt plaats in Nederland.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@badge2match onder vermelding van Goede doelen.
 
Badge2Match levert innovatieve netwerk diensten voor events, zoals de App2match en de interactieve netwerk badge die oplicht bij een match. Badge2Match heeft diverse awards gewonnen, zoals de ICT Innovatie prijs 2009 (De Broos van Erp prijs), nr 15 in de MKB Innovatie top 100 en de 1st European RFID Award in 2010. Voor meer informatie:www.badge2match.com.
 
Meer informatie over Badge2Match:
www.badge2match.com
info@badge2match.com