SNT Groep NV



*

SNT steunt Alpe d'HuZes

06-6-2011 | door Sandra Hulsenboom

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij deelnemers individueel en in teamverband de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds van KWF Kankerbestrijding. "Opgeven is geen optie" is het motto van deze zware beklimming die dit jaar op 9 juni plaatsvindt.

SNT ondersteunt de strijd tegen kanker. Dit doet zij jaarlijks door haar inzet bij televisie-acties van KWF Kankerbestrijding zoals op 10 november 2010 bij de actie "Sta op tegen kanker".

Ook de actie "Opgeven is geen optie" ondersteunt SNT en sponsort een team van 8 wielrenners, met name branche-genoten. Het Henkel-team onder leiding van Jan Peter Zijl gaat in totaal de uitdaging aan van 33 beklimmingen. Hiermee staat de teller op een sponsoropbrengst van ruim EUR 27.000,-.

SNT wenst Jan Peter Zijl, Job van Heck, Rene Wardenaar, Michiel Koopman, Maarten Visser, Niels de Blok, Cas Jansen en Dave Loerts veel succes tijdens deze monsterlijke beklimming. Opgeven is geen optie heren!

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen ze door zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te laten verleggen. Alpe d'Huzes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening ebreikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim EUR 370.000,-. In 2010 was het eindbedrag maar liest 12,1 miljoen euro en in 2011 hoopt de organisatie de 20 miljoen te behalen.

Passie voor Klantcontact beloond met Partnership en Professionals Award