Allianz maakt droom waar met internationaal Allianz Junior Voetbalkamp

Persbericht van Allianz Nederland Groep

Eind augustus biedt Allianz Nederland 4 jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 16 de kans om deel te nemen aan het Allianz Junior Voetbalkamp in München.

Dit jaar zijn er 52 jonge voetbalfans uit zeventien verschillende landen uit de hele wereld die mee zullen doen aan dit unieke 5 daagse voetbalkamp. Dit exclusieve kijkje in de wereld van het professionele voetbal zal onvergetelijk zijn. In München staat de deelnemers een uitgebreid programma te wachten: trainen met de officiële trainers van FC Bayern's jeugdteam op de FC Bayern-trainingsvelden, een 'meet and greet' met de sterspelers van FC Bayern, een bezoek aan de Allianz Arena voor een live wedstrijd en een exclusieve rondleiding achter de schermen bij FC Bayern.

Ben je tussen de 14 en 16 jaar oud en wil je meedoen aan het Allianz Junior Voetbalkamp? Tot en met 8 juli kun je je via www.football-for-life.com inschrijven: upload jouw favoriete voetbalfoto en beschrijf je beste of mooiste voetbalmoment. Een onafhankelijke jury selecteert uiteindelijk de 4 winnaars die vanuit Nederland naar München mogen. Onder de beste inzendingen zijn ook nog andere FC Bayern prijzen te winnen.

Sjoerd Laarberg, Chief Sales & Marketing: "Het Allianz Junior Voetbalkamp is voor jongens en meisjes de unieke kans om een droom uit te laten komen. Wij moedigen iedereen dus aan zich aan te melden. Afgelopen jaar was het ook een groot succes".

Als officieel partner van FC Bayern München en naamsponsor van de Allianz Arena ondersteunt Allianz evenementen waarbij zowel jonge als gevestigde sporters samenkomen uit de hele wereld.

*

Links:
http://www.football-for-life.com/



Razende Robot Reporter