Gemeente Brummen


Bedrijfskavels op De Hazenberg populair

(Oorspronkelijke publicatie datum: 09-06-2011)

Bedrijfscontactfunctionaris Grob toont de flyer

Bedrijventerrein De Hazenberg groeit. Het bestaande bedrijventerrein aan de westkant van Brummen, nabij het station en de doorgaande weg tussen Brummen en Eerbeek, wordt uitgebreid met zon 2,5 hectare. De belangstelling voor de nieuwe bedrijfskavels is groot. Verschillende gegadigden hebben zich de afgelopen tijd gemeld bij de heer Robert Grob, de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris. Onder andere de recent verschenen flyer over het uitbreidingsplan heeft de interesse van verschillende ondernemers gewekt.

Nieuw bedrijventerrein
Het nieuwe bedrijventerrein komt op de plek waar tot enkele jaren geleden drie voetbalvelden lagen. Het terrein krijgt een groen karakter met ruime kavels en beeldbepalende hagen. Er is vooral plaats voor kleinschalige bedrijvigheid, bijvoorbeeld in de dienstverlenende of logistieke sector. Een kavel is minimaal 1.000 m2 maar verder ligt de omvang niet vast. Bent u een Brummense ondernemer op zoek naar een mooie en groene vestigingslocatie? Grijp dan uw kans! Ook bedrijven van buiten de gemeentegrenzen zijn natuurlijk van harte welkom. De uitgifte van de kavels gaat op volgorde van inschrijving, dus meld u snel aan!

Neem voor meer informatie contact op met bedrijfscontactfunctionaris Robert Grob via telefoonnummer (0575) 56 85 94 of kijk op deze speciale pagina over het bedrijventerrein De Hazenberg op onze website. Hier vindt u ook de flyer over de ontwikkelingen rondom het nieuwe bedrijventerrein.