Mediacollege Amsterdam brengt IT-infrastructuur onder bij SolidBE

Persbericht van SolidBE

Amsterdam, 9 juni Mediacollege Amsterdam heeft haar IT-infrastructuur ondergebracht bij Networking & Security specialist SolidBE. Met de ondertekening van de overeenkomst is SolidBE verantwoordelijk voor monitoring en beheer van de kritische netwerkonderdelen bij Mediacollege Amsterdam. Rob van Velzen, IT Manager bij Mediacollege Amsterdam, is verheugd dat de kritische selectie van aanbieders tot een gedegen beheerovereenkomst heeft geleid met SolidBE. "In onze opleiding speelt de IT-infrastructuur een cruciale rol. In dat opzicht hebben we dus hoge eisen gesteld aan kennis, kunde, betrouwbaarheid en natuurlijk de prijs-prestatie verhouding. Uiteindelijk is SolidBE als beste uit die vergelijking gekomen", aldus Rob van Velzen.

De IT-infrastructuur bij Mediacollege Amsterdam bestaat uit Brocade switches (zogenaamde core en edge switches), Meru wireless apparatuur (controllers en Access Points) en Juniper firewalls. Ook Erik Verhulp, één van de directeuren bij SolidBE, is verheugd met de opdracht. "Dit contract beschouwen we als het resultaat van een heldere, professionele uitwisseling van gedachten. Wij zijn blij zo'n indrukwekkende organisatie aan ons klantenbestand toe te mogen voegen en we kunnen onze expertise op het gebied van monitoring- en beheeractiviteiten optimaal benutten in deze omgeving."

Over Mediacollege Amsterdam
Ma is een vakschool voor de media, een praktijkgerichte opleiding die voorbereidt op een baan in de media. Studenten volgen theorie- en praktijklessen en trainingen. Daarnaast lopen zij stage bij bedrijven. De zo opgedane ervaring helpt hen om keuzes te maken voor het verdere verloop van de studie. Bovendien stemt Ma haar opleidingen voortdurend af op de wensen van de branche.

Ma volgt de ontwikkelingen in de mediabranche en speelt daar op in. Met nieuwe opleidingen en aanpassingen van bestaande. De aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt staat beschreven in kwalificatiedossiers met diploma-eisen. Deze dossiers zijn competentiegericht, zodat kennis, vaardigheden en beroepshouding in de praktijk toegepast kunnen worden.

http://www.ma-web.nl

Over SolidBE
SolidBE is een bedrijf met uitgebreide ervaring op het gebied van networking en security, bij klanten variënd van MKB tot Global Enterprises. Het bedrijf gelooft in een solide netwerk infrastructuur die zich eenvoudig kan aanpassen aan organisaties, nieuwe functionaliteit kan bieden wanneer dat nodig is, maar vooral stabiel is.
SolidBE levert innovatieve ICT-oplossingen en maakt daarbij gebruik van de nieuwste networking & security technologieën. Ook design, project management, implementatie, monitoring en beheer behoren tot de kernactiviteiten.
http://www.solidbe.nl

Links:
http://www.solidbe.nl



Razende Robot Reporter