CDA


Nieuws
Gelderland maakt 'Frissen' concreet
donderdag 9 juni 2011

De afgelopen maanden hebben ongeveer vijftig Gelderse leden samen nagedacht over de implicaties van het evaluatierapport âVerder na de klapâ van de commissie Frissen en het rapport van het CDJA: âDe toekomst van de christen-democratie in Nederlandâ. Er zijn zes bijeenkomsten georganiseerd, waarin zeer verschillende onderwerpen aan bod zijn gekomen. Het voorbereidende werk van de kerngroep is gedaan door Irene van de Voort, Wim Burgering en Jaap Ypma.

Het resultaat van deze bijeenkomsten is afgelopen maandag gepresenteerd aan het bestuur. Het rapport bevat aanbevelingen voor alle niveaus in onze partij: van landelijk tot gemeentelijk. Het bestuur kan zich geheel vinden in het rapport en raadt dan ook iedereen in en buiten Gelderland aan om het te lezen.

Maar het moet niet bij lezen blijven. Er is zeer bewust gekozen voor een kort en zo concreet mogelijk rapport dat een aanzet kan zijn tot daadwerkelijke vernieuwingen in onze partij. Om het niet bij woorden te laten, nodig ik u daarom van harte uit om op woensdagavond 29 juni aanwezig te zijn bij de behandeling van het rapport. Op die avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over de concrete gevolgen die het rapport heeft voor de gang van zaken binnen de afdelingen. Doel van de avond is om af te sluiten met duidelijke afspraken over hoe we de partij weer toekomstbestendig gaan maken.

De avond begint om 19:30 uur. De locatie is op dit moment nog niet bekend, maar zodra dit het geval is wordt deze per mail aan u bekend gemaakt. Het rapport zelf en de bijlagen vindt u bij dit bericht.