Gemeente Aalten


Akse Media start actualisatie adresgegevens gemeentegids

De gemeentegids voor het jaar 2012 wordt verzorgd door Akse Media B.V. In week 24 starten zij met de actualisatie van het adressengedeelte. Het kan dus zijn dat uw vereniging of bedrijf de komende weken door Akse Media wordt benaderd.

Persoonlijke inlogcode
Aan alle adressen binnen de gemeente die een e-mailadres in de vermelding hebben, wordt een automatische mailing verzonden waarop u kunt reageren. Ook krijgen contactpersonen een persoonlijke inlogcode waarmee u via internet uw eigen gegevens naar wens kunt aanpassen. De overige adressen worden in de actualisatieweken telefonisch benaderd of ontvangen een brief.

Handige zoekmachine
Hoewel de gids pas eind 2011 uitkomt, staat de digitale gids (www.aalten.smartmap.eu) al online. De digitale gemeentegids is ideaal om snel adresgegevens op te zoeken in de gemeente. In de zoekbalk kunt u bijvoorbeeld `huisarts' invoeren. Er verschijnt dan een lijst in beeld met de huisartsen in de gemeente. Naast deze lijst verschijnt een kaart waar precies op staat welke huisarts zich waar bevindt.

Digitale gids ook via smartphone
Akse Media heeft een App ontwikkeld waarmee de gemeentegids ook via uw smartphone te bekijken is. De App is gratis verkrijgbaar in AppStore en AndroidMarket en is geschikt voor alle smartphone besturingsprogramma's. Met deze App heeft u de mogelijkheid direct door te klikken naar websites, het bijbehorende telefoonnummer bellen of de route er naar toe weer te geven. Ook kunnen de gevonden gegevens doorgestuurd worden naar een e-mailadres, Social Media (Twitter, Facebook etc.) of onder Favorieten

Redactie Akse Media
Aanmeldingen, aanvullingen op en wijzigingen in de gemeentegids Aalten zijn van harte welkom. U kunt dit op de volgende manieren doen: o per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Aalten) o telefonisch: (0223) 673010 (redactie Akse Media) o schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Aalten), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.