Ingezonden persbericht


Donderdag 9 juni afsluiter Next Best Band Tour in Tivoli Utrecht

Utrecht, maandag 30 mei. Donderdag 9 juni vindt in Tivoli de Helling (Utrecht) de laatste editie van de Next Best Band Tour plaats. Na 12 edities in 4 steden in Nederland komt er een einde aan de tour die publiek de beste bands van morgen presenteert.

De afgelopen 4 maanden toerde Next Best Band drie keer langs 013 Tilburg, Patronaat Haarlem, Hedon Zwolle en Tivoli Utrecht. Tijdens deze twaalf touravonden kreeg het publiek iedere avond drie aanstormende bands gepresenteerd: Twee bands die in alle zalen speelden plus één lokale trots per stad. De zes headliners van de tour waren: Hunting the Robot, Dearworld, F, Woot, Dudettes en Birth of Joy. Daarnaast speelden 12 bands in het poppodium van hun eigen stad. De bands zijn door Next Best Band geselecteerd uit een aanbod van circa 1500 bands die op www.nextbestband.nl een profiel hebben.

Op 9 juni vindt in Tivoli de Helling de laatste editie van de tour plaats. Er wordt groots afgesloten met de energieke rockchicks van Dudettes, de vuige orgelrockers van Birth of Joy en de alternatieve popband Audio Adam. Naast deze drie bands is er ook veel muzikaal vertier te beleven, zoals een muziekbingo, waarmee het publiek 2 kaarten voor Solar Weekend kan winnen. Voor de mensen die er niet bij kunnen zijn wordt de avond ook live gestreamed op www.nextbestband.nl/tour/utrecht. Deze video kan bij het bericht geplaatst worden:

Voorproefje: ⤨

Next Best Band Tour Tivoli ⤨
Utrecht: Tivoli de Helling⤨
Do. 9 juni 20:00⤨
Entree: 7 euro (CJP/studenten 5 euro) ⤨
Facebookevent: Next Best Band Tour ⤨
Meer info: http://www.nextbestband.nl/tour
De Next Best Band Tour Utrecht wordt mede mogelijk gemaakt door Seaman's Shot, 101TV, MusicFromNL en Jimmy Alter