Ingezonden persbericht


( P E R S B E R I C H T )

Den Haag, 8 juni 2011

Lancering nieuw magazine OSCAR en verwachte run op kaarten voorstellingen Jochem Myjer komen samen tijdens open dag Koninklijke Schouwburg Den Haag

Op zaterdag 11 juni, om 11:00 uur, start de kaartverkoop aan de kassa van de Koninklijke Schouwburg Den Haag voor de eerste reeks voorstellingen (22-25 mei 2012) van Even geduld a.u.b! van Jochem Myjer. De voorverkoop in andere steden werd gekenmerkt door grote drukte aan de kassa's. Om 11.30 uur wordt in de foyer van de Koninklijke Schouwburg Den Haag het allereerste exemplaar van het nieuwe magazine OSCAR van de Koninklijke Schouwburg gepresenteerd door directeur Oscar Wibaut. OSCAR vervangt de traditionele brochure.

Jochem Myjer
Even geduld a.u.b! is van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 mei en van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2012 te zien in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Kaarten voor de eerste reeks voorstellingen (dinsdag 22 mei t/m vrijdag 25 mei 2012) zijn zaterdagmorgen alleen aan de kassa verkrijgbaar. Vanaf 17.00 uur is het ook mogelijk om online via www.ks.nl kaarten te bestellen. Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten gekocht worden.

De verkoop van de tweede reeks voorstellingen (dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2012) start op zondag 4 september tijdens het Haags Uit Festival. OSCAR
Met de komst van het magazine OSCAR slaat de Koninklijke Schouwburg Den Haag een nieuwe weg in. Het nieuwe magazine is anders van opzet dan de traditionele brochures die de Schouwburg in voorgaande jaren uitbracht. Naast het complete seizoensprogramma bevat het nieuwe magazine - dat 3x per seizoen verschijnt - interessante achtergrondinformatie, interviews, columns en thema artikelen.

Belangstellenden zijn zaterdag vanaf 11.00 uur van harte welkom om de lancering van het nieuwe magazine te vieren. Ze kunnen bovendien rechtstreeks in gesprek met medewerkers en directie over de programmering van het aanstaande theaterseizoen.

De deuren van de Koninklijke Schouwburg Den Haag zijn geopend van 11.00 - 15.00 uur. www.ks.nl

Koninklijke Schouwburg
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

----------
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht