Politie Gelderland-Zuid

Geweldsincidenten

Regiopolitie gelderland-Zuid, 11-06-2011 o Vrijdag op zaterdag zijn enkele personen aangehouden voor geweldpleging. Hieronder een kort overzicht tot zaterdagochtend.

Huiselijk geweld

Dodewaard
Een 32-jarige man uit Dodewaard is vrijdagavond in zijn woning aangehouden voor huiselijk geweld.

De man had zijn vriendin geslagen en bij de keel gegrepen, waarop de politie werd geïnformeerd. In de woning waar beiden waren is ook gesproken met enkele getuigen.

Nijmegen
Een 43-jarige Nijmegenaar is in de Nijmeegse wijk Neerbosch Oost, in zijn woning aangehouden voor mishandeling van zijn vrouw. Hij zit vast en wordt verhoord op verdenking van het plegen van huiselijk geweld.

Op de vuist na bal in de tuin
Twee mannen van 47- en 57-jaar oud zijn in de Nijmeegse wijk Zwanenveld aangehouden voor mishandeling. Aanleiding was een bal die tijdens een kinderspel over de schutting vloog van een buurtbewoner. Toen het kind de bal uit de tuin had gehaald, zou de bewoner het kind geslagen hebben. Hierop ging de vader van het kind aan de deur en zijn beide mannen met elkaar slaags geraakt.
Vader en zoon deden aangifte waarop de 57-jarige is aangehouden. Even later ook de vader; dit naar aanleiding van de verklaring van de al aangehouden verdachte.

Teveel drank
Een 19-jarige man uit Druten is vrijdagnacht op de Dorpsstraat in Bergharen aangehouden voor mishandeling van een meisje. De man bevond zich in de feesttent op de kermis en werd uit de tent verwijderd door de beveiliging, nadat hij een meisje had geslagen. De beschonken verdachte bleef zich echter hinderlijk gedragen naar de beveiligingsmedewerkers. De gewaarschuwde politieagenten hebben de verdachte aangehouden en ingesloten.
(01)

Laatst gewijzigd 11-06-2011 15:51 | © Regio Gelderland-Zuid |