Inamix geselecteerd uit 223 bands landelijk voor optreden op het Gideon music festival 5.0

Ingezonden persbericht

Winnaar van Ongekend Talent op het Gideon music festival

Uit 223 deelnemers heeft de programmering van het festival de winnaar verkozen.

Ongekend Talent is een organisatie die in samenwerking met externe partners contests uitschrijft, waarbij voor bands carrière bevorderende prijzen te winnen zijn. Denk hierbij aan airplay, distributie van cds en optredens in grote podia. Door de samenwerking met 3FM Serious Talent, Radio 2 en vele andere externe partners is er een ruime variatie aan contests maar is Ongekend Talent altijd vernieuwend en verfrissend.

Inamix is na maanden strijd als winnaar uit de bus gekomen van de bandcontest Ongekend Talent. Zij hebben een speelplek op het hoofdpodium gewonnen op het Gideon Music Festival 2011 te Groningen.

Inamix begon in 1987 als Bubbling band uit Arnhem-Apeldoorn. Wat destijds een geheel onbekend fenomeen was in Nederland.
Deze vooruitstrevende Inamix werden daarmee DE pionier van de Bubbling in Nederland.
Na een aantal wisseling in de formatie en jaren muzikale ervaring, sloegen de jongens een andere weg in. Bubbeling was passé.
Inamix ontwikkelde een nieuwe stijl, Reggae, Dancehall, Rock en Blues vermengd tot een krachtige grijpende cross-over voor internationaal publiek.

Op zaterdag 11 juni is Inamix te zien op het Hoofdpodium van het Gideon Music festival.