Gemeente Voorschoten

concert verzorgingshuis adegeest

Zondag 12 juni klassiek concert verzorgingshuis Adegeest

Op zondag 12 juni om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgt het ensemble SES een klassiek concert tijdens een middagconcert in verzorgingshuis Adegeest aan de Bachlaan 21.
Dit Trio zal onder meer meesterwerken van Vivaldi, Mendelssohn, en Tchaikovski spelen.
Het concert valt binnen de reeks Geef Adegeest vleugels en is voor iedereen toegankelijk. De toegangsprijs bedraagt EUR 5,00 , bewoners van verzorgingshuis Adegeest betalen slechts EUR 2,50. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Adegeest, Bachlaan 21, Voorschoten, 070 754 43 33.

SES is opgericht in 2005 door Willem van Moort. De naam SES is ontleend aan de bezetting van de instrumenten: slagwerkers en strijker. Het trio bestaat uit Willem van Moort slagwerk, Cees van Egmond slagwerk en Godelieve Vliegen cello. De musici vormen een bijzondere combinatie in hun keuze aan repertoire en instrumenten. Als slagwerkinstrumenten kan gebruik worden gemaakt van trommels, bekkens, temple blocks, etc. maar ook van melodisch slagwerk waaronder vibrafoon, marimba, en xylofoon. Meerdere componisten hebben voor deze speciale bezetting een compositie geschreven. Voor sommige composities nodigt SES gastmusici uit,m.n. Carolien Devilee,zang en Hélène Neerhoff hoorn. Behalve dat deze musici samen een ensemble vormen zijn ze ook allen werkzaam aan de kunstinstelling BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur te Leiden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Adegeest, Bachlaan 21, Voorschoten, (070) 754 43 33. Voor het volledige rogramma kunt u www.florence-zorg.nl, activiteiten raadplegen.


* 12 juni 2011