Ingezonden persbericht

LAATSTE KAARTEN TMF AWARDS FESTIVAL EXCLUSIEF VIA VAKANTIEVEILINGEN.NL

Waylon, Lieke van Lexmond en Kim Veenstra reiken de TMF Awards uit

Amsterdam, 30 mei 2011
Het is bijna zover... TMF Awards Festival in Amsterdam! De allerlaatste kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via www.VakantieVeilingen.nl(TM). De awards worden dit jaar uitgereikt door niemand minder dan Waylon, Kim Feenstra, Lieke van Lexmond, Lauren Verster, Ferry Doedens, Dennis Weening en TMF VJ Veronica. De show wordt op spectaculaire wijze geopend met een speciaal door Billy the Klit samengestelde anthem, Don't Be Shy.

Op 12 juni 2011 vindt het TMF Awards Festival plaats aan de Javakade in Amsterdam. Vanaf heden kunnen de, nu nog beperkt beschikbare kaarten, exclusief worden gekocht via www.VakantieVeilingen.nl(TM). Op deze site bepaal je zelf de prijs voor onder andere de leukste avondjes uit zoals het TMF Awards Festival.

TMF Awards anthem
Billy the Klit zorgt 12 juni voor een spetterde opening met zijn speciaal voor het TMF Awards Festival samengestelde anthem. Het nummer Don't Be Shy is een samenwerking tussen zangeres Minnie, producer MachoPsycho en Billy the Klit. Daarnaast is hij geholpen door Dennis Weening op gitaar en samen zorgen ze voor de opening op de Javakade. En dat is nog niet alles. Ook Chuckie maakt zijn opwachting tijdens de opening van de derde editie van het TMF Awards Festival.

VJ Veronica van Hoogdalem en Superchart presenter en muziekfreak Amir Charles zullen dit jaar samen de presentatie vanaf TMF Mainstage op zich nemen. Amir zal naast de Mainstage ook het TMF Superchart Stage bemannen.

De line-up is met toevoegen van Rapper Keizer op de Mainstage nu compleet.

Jong Nederland bracht in de afgelopen weken massaal haar stem uit op de genomineerden van de TMF Awards 2011. Meer dan 130.000 jongeren lieten via tmfawards.nl weten welke van de genomineerden in de verschillende categorieën volgens hen recht hebben op een felbegeerde TMF award. Stemmen kan nog tot en met maandag 6 juni.

Volledige line-up (zie ook http://www.tmfawards.nl ):

Mainstage
Kane
De Jeugd van Tegenwoordig
Chuckie
Ben Saunders
The Partysquad ft. The Opposites, Sef, Gers & Dio
Go Back To The Zoo
Don Diablo ft. Dragonette
Keizer

Dell Superchart Stage
MakeBelieve
Dean Saunders
A Silent Express
Fouradi
Mr. Polska

Totally Summer Stage
Sunnery James & Ryan Marciano
Billy The Klit
Vato Gonzalez & MC Tjen
Bassjackers
Alvaro
Michael Mendoza

TMF Awards: 12 juni van 16.00 - 23.00 uur op drie verschillende podia op de Javakkade in Amsterdam

www.tmfawards.nl

- EINDE BERICHT -

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.