Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 24 mei 2011

Early Bird tickets Revolution909 bijna uitverkocht!

Nog dan drie weken en dan is het zover. Op 12 juni (Pinksterzondag) organiseert Loveland de eerste editie van Revolution909! De voorbereidingen zijn in volle gang om het Amsterdamse Bos om te toveren in een technowalhalla.

Op de Kleine Speelweide zullen onder andere de dj's Umek, Gregor Tresher & Christian Smith hun opwachting maken. Niet alleen de organisatie kijkt enorm uit naar het evenement, ook haar achterban begint zich nu daadwerkelijk te roeren. De Early Bird tickets zijn dan ook bijna uitverkocht. De laatste Early Birds zijn nu nog te krijgen voor 19,09 euro per stuk. Een regulier ticket kost 29,09 euro. Wanneer je echter een Loveland Festival ticket bezit, kun je voor slechts 9,09 euro een Revolution909 ticket kopen.

909 contest
Altijd al eens een eigen technobeat willen maken? Op de website van Revolution909 (www.R909.nl) staat een revolutionaire applicatie waarmee je binnen enkele minuten je eigen technoritme hebt gemaakt.

Word vrienden met de 'Loveland jury' Facebook pagina, deel je ritme en maak kans op twee kaarten voor Revolution909. Iedere dag selecteert en presenteert Loveland het beste ritme op haar fanpage. Dagwinnaars maken tevens automatisch kans op een speciale upgrade (tweetal VIP/Backstage bandjes) van hun gewonnen tickets. De drie beste beatbouwers van de weken voorafgaande aan het evenement krijgen, samen met een vriend of vriendin, dit speciale polsbandje. Met dit bandje mag je tijdens een optreden van een dj naar keuze de gig vanuit de booth meebeleven. Dichter bij het vuur kun je eigenlijk niet komen!

De bediening van het apparaat is simpel. Zelfs wanneer je nooit verder bent gekomen dan een beetje gepingel met je vingers op het bureaublad, heb je in maximaal vijf minuten door hoe de TR-909 in elkaar steekt. Via de uitleg 'How To Use This Legend' leer je spelenderwijs een ritmesessie op te bouwen. Sla je ritme op en deel het op zowel je Facebook pagina als de Revolution909 event page middels de contest én Share button en doe mee!

Algemeen
Evenement: Revolution909
Datum: 12 juni 2011 (Pinksterzondag) Tijden: 12.00uur - 23.00uur Locatie: Kleine Speelweide, Amsterdamse Bos Meer info & Tickets: www.r909.nl, www.loveland.nl, Paylogic en de Primera Shops


---