Politie Zeeland


---

959-2011 Mishandeling beveiliger, Renesse
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.15 uur is een 48-jarige beveiliger van een horecagelegenheid aan de Hoogenboomlaan in Renesse mishandeld door drie onbekend gebleven mannen.
Rond genoemd tijdstip zag de beveiliger dat drie mannen ruzie kregen met een ander groepje mannen en probeerde de ruzie te sussen.
Hierop is hij geslagen en geschopt door de drie (eerstgenoemde) mannen. Ook toen hij op de grond lag is de man door het drietal tegen zijn hoofd geslagen en geschopt. Na de mishandeling zijn de mannen er vandoor gegaan (onbekend in welke richting), De beveiliger moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan een hersenschudding en een gebroken jukbeen.

960-2011 Aanhouding wegens bedreiging
Zondagmiddag rond 13.45 uur is een 19-jarige man uit Vlissingen, aan de Walstraat in Vlissingen aangehouden wegens bedreiging.
Kort daarvoor kreeg politie Zeeland de melding dat een man personeel en de uitbater van een horecagelegenheid aan de Walstraat in Vlissingen bedreigde. Ook zou hij mensen buiten, voor het pand, bedreigd hebben.
Toen agenten een kijkje gingen nemen troffen ze de man, buiten de zaak, aan. De uitbater had de man buiten gezet. De 19-jarige Vlissinger kon zich niet legitimeren waarop hij is aangehouden.

961-2011 Doorrijden na aanrijden hond, Westkapelle
Zaterdagmiddag rond 16.30 uur is een 34-jarige man uit de gemeente Veere, in zijn woning, aangehouden nadat hij kort daarvoor, aan de Kloosterstraat in Westkapelle met zijn auto een hond had aangereden en was doorgereden.
De hond, een Jack Russel, overleed onderweg naar de dierenarts.
Door een getuige (personalia onbekend), die door de automobilist over zijn tenen was gereden, is het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie. Hierop is de politie naar het adres van de tenaamgestelde van de auto gegaan. Ze troffen de 34-jarige man uit de gemeente Veere thuis aan.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 4,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

---- --