Mamma Mia! in openluchtbioscoop in Mill


Zondag 12 juni 2011 om 22.00 uur in Landschapspark Mill

MILL, 20110602 -- Stichting Activiteiten Mill organiseert in samenwerking met een aantal ondernemers een muzikale openluchtbioscoop. Dat op zondagavond 12 juni (eerste pinksterdag) in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg in Mill. Vanaf 22.00 uur is er de muziekfilm Mamma Mia! te horen en zien. Dit alles is gratis toegankelijk.

Dit jaar wil Stichting Activiteiten Mill (SAM) het Millse Landschapspark extra promoten als ideale locatie voor tal van activiteiten. Zo organiseren zij er zondagmiddag 26 juni een muziekmiddag samen met muziekschool Music-fun uit Mill en regelmatig stijgen er ook luchtballonnen op. Geplande vluchten kunt u vinden op www.uitinmill.nl.

Zondagavond 12 juni verandert het Landschapspark in een openluchtbioscoop. Iedereen is er die avond van harte welkom om er vanaf 22.00 uur te kijken naar de muzikale film Mamma Mia!. Uiteraard is men er ook al eerder welkom, maar pas vanaf 22.00 uur is het donker genoeg voor de bioscoop. Bezoekers kunnen zelf stoelen, dekens en hun eigen picknickmand meebrengen. De bioscoop is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie en bijvoorbeeld het boeken van een ballonvaart op www.beleefhetinmill.nl en www.uitinmill.nl