Politie Utrecht

Persberichten Eemland Noord, 13.00 uur

Utrecht, 13-06-2011

Meisje aangereden

BAARN Op de Amsterdamsestraatweg heeft vrijdag 10 juni rond 08.40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto. De 47-jarige bestuurder uit Groningen trok op vanaf de rotonde richting Soest. Op het moment van optrekken reed de 10-jarige fietsster uit Baarn tegen de auto aan. Zij viel hierbij en kwam met haar hoofd op de grond. Het meisje is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis.

Vechtpartij

BUNSCHOTEN In de nacht van zaterdag op zondag 12 juni heeft de politie opgetreden bij een vechtpartij.

Om 02.30 uur kreeg de politie de melding dat op de Hoekstraat een vechtpartij tussen twee groepen gaande zou zijn. Op de Havendijk troffen agenten de twee groepen aan, een groep uit Bunschoten en een groep van Poolse komaf. De politie scheidde de partijen. De exacte oorzaak van de confrontatie is niet duidelijk geworden, maar er zou een Poolse vrouw zijn lastig gevallen. Er zijn over en weer klappen gevallen. Twee mannen uit Bunschoten gaven aan aangifte te willen doen.

Rijbewijs kwijt

SOEST Op de Beckeringhstraat is een automobilist aangehouden voor rijden onder invloed. Agenten zagen de man maandagmorgen om 03.25 uur rijden op de Laanstraat in de richting van de Koningsweg en zagen dat de bestuurder moeite had om op zijn eigen rijstrook te blijven rijden. De 25-jarige man uit Amersfoort werd gecontroleerd en had teveel gedronken. Hij werd aangehouden en blies op het politiebureau 615 ug/l. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.