Gemeente Schagen

Veteranendag Schagen op 16 juni 2011

Bij deze nodigen wij u uit om u aan te melden voor de Veteranendag 2011. Deze dag vindt plaats op donderdag 16 juni van 17.00 tot 20.30 uur in Slothotel Igesz. Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje en ook krijgt u een dinerbuffet aangeboden. Naast een aantal toespraken is er vooral gelegenheid om elkaar te spreken.

We hopen dat ook de jongere generatie die op missie is geweest zich aanmeldt. Diegenen die vorig jaar aanwezig waren, waren hier zeer positief over. Deze veteranen nodigen wij dus ook van harte uit, ook als zij geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. Wij ontvangen namelijk de adressen vanuit het Veteranenregister, dat beheerd wordt door het Veteraneninstituut in Doorn. Als u hier niet geregistreerd staat, dan ontvangt u dus ook geen persoonlijke brief. Maar u bent zeker welkom!

Als u aanwezig wilt zijn bij de Veteranendag, dan kunt u zich vóór 6 juni door middel van het digitale formulier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u ongeveer een week van tevoren een definitieve uitnodiging.

Overigens gaat het Veteranencafé van woensdag 15 juni niet door vanwege de Veteranendag.

Â

Aanmeldformulier Schager Veteranendag