RTL Group

Zoektocht naar vermiste vriendin leidt naar conspiracy in 'The Event'

De donderdagavond van RTL 5 staat vanaf 16 juni in het teken van mystery en conspiracy. Op die datum trapt de zender af met maar liefst drie afleveringen van de nieuwe serie The Event. In deze Amerikaanse reeks draait het om Sean Walker (Jason Ritter), die op het punt staat zijn vriendin Leila (Sarah Roemer) ten huwelijk te vragen tijdens een romantische cruise. Hun reis begint veelbelovend, tot Leila plotseling spoorloos verdwijnt.

Enkele maanden daarvoor komt de onlangs geĂŻnstalleerde president Martinez (Blair Underwood) achter het bestaan van een groep gevangenen, die niet honderd procent menselijk is en hij besluit actie tegen hen te ondernemen. Sean raakt tijdens de zoektocht naar Leila betrokken bij dit Amerikaanse complot dat de wereld voor eeuwig zal veranderen. Zonder dat hij er zelf invloed op heeft, belandt hij in een rollercoaster die voorlopig niet lijkt te stoppen.

Om helemaal in de mysterysfeer te komen, start RTL 5 donderdag 16 juni met de eerste drie afleveringen van The Event. Ditzelfde geldt voor donderdag 23 juni. In de weken erna staan dubbele afleveringen gepland.

Uitzending RTL 5: op donderdag 16 juni en donderdag 23 juni tussen 20.30 en 21.25 uur, tussen 21.25 en 22.20 uur en tussen 22.20 en 23.15 uur. Daarna wekelijks tussen 20.30 en 21.25 uur en tussen 21.25 en 22.20 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl. Fotomateriaal kunt u downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of opvragen via fotoaanvraag@rtl.nl.