Deelgemeente Charlois Rotterdam

Charloise Haringparty voor ondernemers op 16 juni

Het is inmiddels traditie; zodra de Hollandse Nieuwe groot genoeg is om gevangen te worden, organiseert de deelgemeente Charlois de halfjaarlijkse Ondernemerstafel. Charloise ondernemers zijn op donderdag 16 juni van harte welkom om, samen met portefeuillehouder Economie Alaattin Erdal, een heerlijk harinkje te happen en in een ongedwongen sfeer bij te praten.

De Ondernemerstafel wordt dit jaar gehouden in het Wartburg College, locatie De Swaef, aan de Carnissesingel 20. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd om samen met hun partner of een introducé aanwezig te zijn. Naast Hollandse Nieuwe zijn er uiteraard andere hapjes, bijbehorende drankjes en muzikale omlijsting aanwezig.

Inloop is vanaf 17.00 uur. Omstreeks 18.15 uur houdt Alaattin Erdal, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie een toespraak, waarna buffet en cocktailbar geopend zijn. Omstreeks 21.00 uur is de Haringparty afgelopen.

Aanmelden
Charloise ondernemers hebben inmiddels een uitnodiging toegestuurd gekregen. Heeft u deze niet ontvangen of mogelijk over het hoofd gezien, dan kunt u zich ook aanmelden door een e-mail te sturen naar s.buschbaum@charlois.rotterdam.nl, onder vermelding Aanmelding Haringparty. Vermeld hierbij uw volledige (bedrijfs-)gegevens en het aantal mensen dat aanwezig zal zijn. Eventueel kunt u zich ook telefonisch aanmelden via 010-4107416.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein van het College. Eventueel kunt u ook parkeren op het terrein van deelgemeente Charlois aan de Gooilandsingel (meteen na het zwembad rechts). Van hieruit is het enkele minuten lopen naar het Wartburg College.