Productschap Vis



Marktkansen in de Russische vissector: van vangst tot consumptie

16 jun 2011, Den Haag

Op donderdag 16 juni a.s. organiseert het Nederlands-Russisch Centrum voor Handelsbevordering (NRCH) i.s.m. het LEI en het Ministerie van EL&I een seminar over de Russische vissector.

Gedurende het seminar worden de marktkansen voor Nederlandse bedrijven in de gehele Russische vissector toegelicht. Van de aquacultuur sector tot aan de visverwerkende sector en van de export van vis naar Rusland tot aan de visafvalverwerkende sector. Verder wordt uitgelegd hoe de visproducten te exporteren naar Rusland en wordt er een terugblik geworpen op het bilateraal seminar van Nederland en Rusland wat tijdens de Fish Expo tussen 25 - 27 mei in Moskou plaatsvindt. Overigens zijn er netwerkmogelijkheden.

Dit seminar is interessant voor exporteurs van vis(producten) en toeleveranciers aan de visverwerkende sector (verpakkingsmachines, transportbanden, koelcellen en overige machines). Ook ondernemers actief in de visverwerking, de aquacultuur sector en overigen sectoren zijn van harte welkom.

Wilt u weten wat uw bedrijf kan toevoegen aan de Russische vissector en bent u benieuwd naar de ontwikkelingen in de sector? Heeft u plannen om actief te worden in de Russische vissector? En wilt u uw netwerk uitbreiden? Kom dan naar het seminar op 16 juni!

Deelname en aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich aanmelden via het extranet van het NCH of bij Carola Schrauwen (zie gegevens hier onder). Indien u geen account heeft kunt u er een aanmaken. Voor vragen over uw aanmelding kunt u contact opnemen met Rob Meijer: 070-3441590 (rmeijer(at)nchnl.nl). Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Karola Schrauwen: 070-3441597 (intern.coep(at)nchnl.nl).