Kom je ook? - Crowdsourcing, donderdag 16 juni, De Duif, Amsterdam

Persbericht van Mediamatic

"Crowdsourcing as a phenomenon isn't new. The difference this time is a mobile and dispersed workforce."

Volgens Carl Esposti, oprichter van Crowdsourcing.org, grijpen mensen de interactieve mogelijkheden van het sociale web steeds meer aan om communities te vormen en samen te werken. Tijdens de negende editie van het symposium Kom je ook?, op donderdag 16 juni in De Duif, Amsterdam, legt hij uit hoe crowdsourcing organisaties en individuen kan helpen om hun doelstellingen te realiseren.

Verder bij Kom je ook? succesvolle voorbeelden van organisaties waarbij crowdsourcing de kern van de activiteiten vormt, zoals Hack de Overheid, Voordekunst en Verbeter de Buurt. Ook zijn er interactieve workshops over timebanking, crowdfunding en het crowdsourcen van archieven en kunstprojecten door o.a. Erfgoed 2.0, Stroom Den Haag, Mediamatic en Fonds Cultuurparticpatie.

Kijk op www.komjeook.org/crowdsourcing voor het complete programma en om kaarten te kopen. De prijs loopt op; de huidige prijs - op vrijdag 10 juni - is E121,36. Kaarten zijn inclusief lunch, workshops en borrel.
Kom je ook? is op donderdag 16 juni van 10:00 tot 17:00 in De Duif, Amsterdam. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Anne Cramwinckel via anne mediamatic.nl, of bel 020 - 638 99 01.

Links:
http://www.komjeook.org/crowdsourcing



Razende Robot Reporter