Vestia


16-6-2011

Vestia-huurders winnen EUR500,-

---

Twaalf huurders van Vestia Noord Nederland hebben geldbedragen van EUR100,- tot EUR500,- gewonnen. "Ik ben 75 jaar en heb nog nooit iets gewonnen", zegt één van de winnaars, meneer Kaaijk uit Harderwijk.

Gegevens controleren
Afgelopen april stuurde Vestia Noord Nederland naar al haar huurders een brief met daarin de vraag om de voorgedrukte persoonsgegevens te controleren. Wij willen namelijk graag weten of de gegevens zoals wij ze in ons systeem hebben staan, ook echt de juiste gegevens zijn. Om onze huurders voor hun moeite te belonen, verlootten we 2 keer EUR500,- en 10 keer een VVV-bon van EUR100,-.

Loting
Velen gaven gehoor aan onze oproep. We zijn beladen onder teruggestuurde/ingevulde gegevensformulieren. Eind mei hebben twee afgevaardigden van de SHBB, de huurders belangenvereniging van Vestia Noord Nederland, uit duizenden formulieren de winnaars geloot. De winnaars van de EUR500,- cheques waren, natuurlijk, erg blij verrast. "Ik ben 75 jaar en heb nog nooit iets gewonnen, wat is dit leuk zeg", zegt meneer Kaaijk uit Harderwijk.
Ook meneer en mevrouw van Vondelen uit Doetinchem konden hun geluk niet op.

Vestia Noord Nederland
In mei 2010 is de Stichting Vestia Groep gefuseerd met woningcorporatie SGBB uit Hoofddorp. SGBB verhuurde woningen in diverse plaatsen in Nederland. Deze woningen heeft Vestia, onder de naam Vestia Noord Nederland, overgenomen. Vestia Noord Nederland verhuurt en beheert in totaal ruim 7.000 woningen verspreid over zeventig gemeenten in het midden, noorden en oosten van Nederland. Vanuit drie vestigingen in Deventer, Hoofddorp en Velp onderhouden we het contact met onze huurders.


*

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

55+

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 80.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 1100 mensen bij Vestia.