Internationaal bellen tegen lokale kosten - simpel en goedkoop

Persbericht van PSN BV

Het bekijken van de telefoonrekening na een internationale reis is meestal schrikken geblazen. Torenhoge tarieven en onverwachte kosten worden door de providers zonder schroom doorberekend aan de klant. PSN BV uit Doetinchem levert lokale SIM-kaarten, waarmee in het buitenland tegen lokaal tarief kan worden gebeld. Ook voor lokale gesprekken in het buitenland betaalt de beller slechts de lokale kosten. De originele SIM-kaarten, die verkrijgbaar zijn voor 50 verschillende landen, zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 dagen geleverd. PSN BV is de enige onderneming in Nederland die dit op grote schaal aanbiedt. Voor meer informatie en het aanvragen van de gewenste SIM-kaart kan de website www.internationalsim.eu worden geraadpleegd.

Hoe werkt het?
Via de website bestelt men de SIM-kaart voor het land naar keuze. Gaat men bijvoorbeeld naar Thailand, dan wordt een originele Thaise SIM-kaart geleverd. PSN BV levert de reiziger vóór vertrek de SIM-kaart uit het land van bestemming. Zodoende kunnen vrienden, kennissen en familie ruim op tijd worden ingelicht over het telefoonnummer waarmee men in het buitenland bereikbaar is. Ook bij de zogenaamde binnenlandse gesprekken verandert er voor de gebruiker niets en wordt nog steeds het voordelige lokale tarief gehanteerd.

De voordelen van de SIM-kaart
Torenhoge telefoonrekeningen voor het internationaal bellen zijn voorgoed verleden tijd. Belt de gebruiker zelf vanuit het buitenland, dan betaalt men het lokale tarief. Wordt de gebruiker gebeld, dan zijn de gesprekken zelfs gratis. Voor de gebruiker is het zeer prettig dat men voor vertrek rustig kan onderzoeken hoe de SIM-kaart werkt en dat dat niet ergens in een vreemd land plaatsvindt. Tot op heden blijkt de lokale SIM-kaart de enige betaalbare oplossing voor het bellen in het buitenland te zijn. Ook voor IPhone, IPad, Android en Blackberry-toestellen zijn de voordelige SIM-kaarten verkrijgbaar. De lokale SIM-kaart werkt voor elke reiziger kostenbesparend en is zeer eenvoudig in gebruik.

Providers zien het bellen in het buitenland als een ideale melkkoe. Hoge kosten worden met plezier doorberekend aan de klant. Andreas Stomps van PSN BV vertelt over enkele negatieve ervaringen met de onverwacht hoge telefoonrekeningen: "De roamingkosten zijn vaak de boosdoeners en zorgen voor de hoge rekening. We maken mee dat mensen thuis komen van hun internationale reis en 'even' 3.000 euro moeten te betalen. En deze bedragen blijken vaak geen uitzondering te zijn. Het is ook niet voor niets dat zelfs Kassa hieraan regelmatig aandacht besteedt."

Links:
http://www.internationalsim.eu



Razende Robot Reporter