Gemeente Valkenburg aan de Geul

Vereniging voor inzameling oud papier gezocht

De Vereniging Natuurbehoud Schin op Geul heeft te kennen gegeven eind 2011 te willen stoppen met de inzameling van oud papier in Schin op Geul. De gemeente is daarom op zoek naar verenigingen, die de inzameling van oud papier in Schin op Geul willen gaan uitvoeren. De gemeente is voorstander van dat twee verenigingen gezamenlijk de inzameling voor hun rekening gaan nemen. Eén vereniging heeft de gemeente al aangewezen, namelijk Tafeltennisvereniging Falco. Deze vereniging had in november 2010 een verzoek ingediend om in aanmerking te komen voor een inzamelvergunning voor oud papier. De gemeente is van mening, dat de andere vereniging gevestigd moet zijn in Schin op Geul.

Verenigingen uit Schin op Geul die interesse hebben in de inzameling van oud papier, samen met T.T.V. Falco, kunnen dit per brief of email kenbaar maken. De brief kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. J. van Wersch, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg (L). Per e-mail kunt u reageren via j.van.wersch@valkenburg.nl. Graag ontvangen wij uw reactie uiterlijk 15 juli 2011.

Voor eventuele nadere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Bouwen en Wonen, telefoon 043-6099257 of de balie van de hoofdafdeling SOB telefoon 043-6099290. Â