Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Stichtse Vecht feest door

Op 28 en 29 mei is Stichtse Vecht Feest spetterend van start gegaan met het Cultuurfestival Stichtse Vecht. Burgemeester Van 't Veld en wethouder Cultuur Gera Helling openden in Maarssen-dorp de festiviteiten door twee linten samen te binden. Een verwijzing naar wat cultuur kan doen: verbinden.

Wethouder Gera Helling van Cultuur: "Stichtse Vecht Feest is een mooie aanleiding voor de inwoners van Stichtse Vecht om ook het culturele leven in de andere kernen van Stichtse Vecht eens te gaan verkennen, en er zelf een actieve bijdrage aan te leveren. Er is op cultureel gebied zoveel te beleven in onze prachtige gemeente. Doe mee en u ontdekt het vanzelf: cultuur verbindt."

Stichtse Vecht Feest is een idee van het Cultuurplatform Vechtstreek, en wordt ondersteund door gemeente Stichtse Vecht. Tussen mei en september vinden verspreid over zes weekenden allerlei culturele activiteiten plaats in de kernen van Stichtse Vecht. Elke kern manifesteert zich met een artistieke (muzikale, (kunst)historische, theatrale, traditionele) bijdrage in de Vechtstreek of de eigen kern. Komend weekend is het de beurt aan Loenen aan de Vecht met de Theekoepelparade, Maarsseveen met Het Grote Restfeest en Vreeland met Vreeland Vocaal.

Programma

Kom meegenieten van theater en muziek en doe mee aan Stichtse Vecht Feest. Het volledige programma vindt u op
www.cultuurplatformvechtstreek.nl. Bijna alle activiteiten zijn gratis toegankelijk!