Nederlanders kopen hun auto-onderdelen op internet!

Persbericht van PR Newswire

AMSTERDAM, June 16, 2011 /PRNewswire/ --

In de autosector biedt internet reeds sinds enkele jaren substantiële kortingen. De verscheidene autosites bieden de mogelijkheid om prijzen te vergelijken en technische informatie plus aanzienlijk scherpere prijzen te verkrijgen.

De online verkoop van auto-onderdelen is een nieuw fenomeen in Nederland.

Op de website http://www.mister-auto.nl/fl/ volstaat het bijvoorbeeld om het kenteken van je auto in te voeren om direct toegang te krijgen tot een gepersonaliseerde catalogus van online auto-onderdelen, waaronder zich de grootste merken bevinden (Contitech, Febi, Monroe, Valeo...)

De kortingen op onderdelen (remschijven, remblokken, schokdempers, koppelingen, wiellagers, koplampen, raammechanismes, reactiearmen, distributiesets...) kunnen oplopen tot 60% .

Dit is van groot belang ten tijde van crisis!

Het merendeel van de websites stelt een deskundige hotline ter beschikking van nieuwe klanten en tevens zijn er verscheidene montage-adviezen beschikbaar op internet.

De bestellingen worden binnen 24 à 48 uur thuis of op het werk afgeleverd.

Het groeiende succes van auto-onderdelensites is te verklaren door twee actuele trends: de "Do It Yourself" houding en het zoeken naar de laagste prijzen.

Het groeipotentiëel van auto-onderdelen online is aanzienlijk: er zijn constant nieuwe internetgebruikers en nieuwe kopers online die zich er bewust van zijn dat het niet nodig is om een specialist te zijn om een ruitenwisser of een buitenspiegel te vervangen!

Christophe Riberolle, 0900-360-0360, pers@mister-auto.nl

Mister Auto

CONTACT: .