Bijzondere kauwgom werkt preventief tegen verkeersongevallen

Persbericht van Idiomed

Een kwart van de ongelukken op de Europese wegen wordt veroorzaakt door vermoeidheid achter het stuur. De nieuwe QuiViveGum heeft als doel meer veiligheid op de weg te brengen. De gom, die de verkeersdeelnemer binnen 30 seconden de gewenste opkikker geeft, biedt een reële oplossing tegen het vermoeid raken van de bestuurder. Voor automobilisten, truckers en piloten wordt met de QuiViveGum zowel van henzelf als van de andere weggebruikers of passagiers de waakzaamheid vergroot en hun veiligheid geoptimaliseerd. Deze gom zal verkrijgbaar zijn via de website en via de distributeur Lekkerland bij alle tankstations in Nederland en Belgie. Meer informatie over de QuiViveGum is terug te vinden op de website www.quivivegum.com.

Wat is QuiViveGum?
De QuiViveGum is een gom met een cafeïnearoma. De werking is enigszins vergelijkbaar met een kop heel sterke koffie. De werking is sneller merkbaar doordat de werkbare stoffen via het mondslijmvlies direct in het bloed worden opgenomen. Na het kauwen wordt door gebruikers al na 30 seconden een opwekkend effect waargenomen. En door slechts 5 minuten te kauwen wordt het maximale effect bereikt. Met deze directe werking onderscheidt QuiViveGum zich van andere opkikkers. Het product wordt eerst op de Nederlandse en Belgische markt gebracht die daarmee de primeur hebben, daarna volgt Europa.

Getest en bewezen
De werkzaamheid is uitgebreid getest door het Walter Reed Army Institute. Dit befaamde instituut heeft bewezen dat deze gom uitermate geschikt is voor de bestrijding van sterke vermoeidheid. Het instituut heeft 250 miljoen dollar geïnvesteerd en 6 jaar onderzoek gedaan naar het beste middel tegen vermoeidheid. Deze onderzoeksresultaten bevestigen de snelle werkzaamheid van de gom.

Cor Roelofse van Idiomed is vanzelfsprekend enthousiast over de gom. Hij laat weten waarom de QuiViveGum voor de verkeersveiligheid een toegevoegde waarde is: "Ons uiteindelijke doel is het creëren van meer veiligheid op de weg en het laten dalen van het aantal verkeersslachtoffers. Voor de vermoeide automobilist of piloot zijn er eigenlijk niet zoveel oplossingen voorhanden. Het nemen van rust is natuurlijk de beste oplossing. Echter, in de huidige haastige tijd is een dutje doen langs de kant weg geen optie meer. Tot op heden is de QuiViveGum hiervoor het beste alternatief en is eigenlijk onontbeerlijk voor elke verkeersdeelnemer."

Links:
http://www.quivivegum.com



Razende Robot Reporter