Gemeente Valkenswaard


Uitslag stemmen speelvoorziening Hoefsmidwei

Eerder deze maand hebben inwoners van Dommelen een keuze kunnen maken uit enkele ontwerpen voor de renovatie van de speelvoorziening aan de Hoefsmidwei.

Van 8 tot en met 11 juni stond bij de PLUS-supermarkt in winkelcentrum De Belleman een kraampje met uitleg over de verschillende varianten. Iedereen kon zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete ontwerp. De stembus was goed gevuld. Daarnaast was er in diezelfde week de mogelijkheid om via de gemeentelijke website een stem uit te brengen. In totaal brachten 69 mensen op papier of digitaal hun stem uit.

Wij danken iedereen hartelijk voor de getoonde betrokkenheid! De gemeente kan nu de speelvoorziening inrichten rekening houdend met de wens van de meerderheid van de direct omwonenden. Bij het bepalen van de einduitslag zijn de stemmen van de direct omwonenden dubbel meegewogen en de stemmen van niet-direct omwonenden enkel. Hierna volgt het resultaat.

Winnend ontwerp
Het ontwerp van Nijha (ontwerp 1) was met 69% van de stemmen favoriet. De gemeente zal daarom deze firma de opdracht verstrekken om de renovatie uit te voeren volgens het door hen gepresenteerde ontwerp. De renovatie van de speellocatie zal naar verwachting in september van dit jaar uitgevoerd worden.

Gekozen ontwerp op website
Ga verder naar de webpagina met het gekozen ontwerp voor de Hoefsmidwei.

Met eventuele vragen over de inrichting van de speellocaties kunt u terecht bij de heer H. Peels van het team Beheer openbare ruimte. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083444 of per mail via gemeente@valkenswaard.nl t.a.v. H. Peels, team BOR.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444