Politie Gelderland-Zuid

Aanrijding met gestolen auto

Wijchen, 16-06-2011 o Woensdagnacht kreeg de politie rond 3.00 uur s nachts een melding dat op de Balgoijseweg in Wijchen een auto tegen een boom gereden was. Volgens getuigen probeerden de inzittenden van de auto ervan door te gaan.

Agenten troffen ter plaatse een zwaar gehavende personenauto aan, maar geen inzittenden. Gezien de schade aan de auto gingen de agenten in de omgeving van de aanrijding op zoek. Even later troffen zij zon 100 meter van de plaats van de aanrijding een gewonde jongeman aan. Het bleek te gaan om een 17-jarige Nijmegenaar, een inzittende van de auto. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Toen agenten naar het adres van de eigenaar van de auto in Nijmegen gingen, bleek dat de auto kort daarvoor was gestolen. De gewonde inzittende wilde niet vertellen wie er nog meer in de auto hadden gezeten. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van de bestuurder, eventuele andere inzittenden en de rol van de gewonde man.

De politie wil graag spreken met mensen die iets hebben gezien en hierover nog niet met de politie hebben gesproken. Zij worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

(16)

Laatst gewijzigd 16-06-2011 17:15 | © Regio Gelderland-Zuid |