Gemeente Bergen op Zoom


Inspraakavonden Beleidskader 7 en 8 juni

De gemeenteraad organiseert 2 inspraakavonden raadsvoorstel Beleidskader 2012-2015

Het college van burgemeester en wethouders heeft aan de gemeenteraad het voorstel "Beleidskader 2012- 2015" aangeboden. Dit raadsvoorstel vormt het sluitstuk van het ombuigingstraject dat de afgelopen maanden is gevolgd. Het Beleidskader 2012-2015 geeft de kaders aan voor de begroting van 2012 en verder.

De beraadslaging en besluitvorming over het Beleidskader 2012-2015 zal plaatsvinden in de raadsvergaderingen van 29 juni 2011 (1e termijn) en 7 juli 2011 (2e termijn).

De raad wil zich een beeld vormen van de meningen en opvattingen in de samenleving over dit raadsvoorstel en organiseert om die reden een tweetal inspraakavonden.

Wanneer vinden de inspraakavonden plaats, waar worden deze gehouden?

De inspraakavonden vinden plaats op dinsdag 7 juni en woensdag 8 juni 2011, aanvang beide avonden om 19.30 uur, en worden gehouden in de raadszaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 te Bergen op Zoom.

Voor wie zijn de inspraakavonden bestemd?

De inspraakavonden zijn bestemd voor burgers, bedrijven, instellingen etc. in de gemeente Bergen op Zoom. Iedereen kan zich aanmelden om in te spreken. In het belang van een goede organisatie van de hoorzitting vragen wij u wel om aanmelding vooraf. De inspraakavonden zijn openbaar.

Suggesties voor de insprekers

Graag vraagt de gemeenteraad de insprekers om hun opmerkingen schriftelijk aan te bieden en tijdens de inspraakavond in te gaan op de hoofdpunten. Gevraagd wordt om, indien mogelijk, de reacties vooraf aan te bieden zodat de leden van de raad gerichte vragen aan u kunnen stellen. Ook doen wij u de suggestie om zo mogelijk gecombineerd te reageren.

Aanmelden en nadere informatie

Om in te spreken tijdens de inspraakavonden kunt u zich uiterlijk op maandag 6 juni 2011 aanmelden bij de griffie van de raad, de heer P. Vergouwen, P.Vergouwen@bergenopzoom.nl (tel. 277386; op 2 en 3 juni 2011 uitsluitend per E-mail bereikbaar). U ontvangt dan nader bericht over het tijdvak waarbinnen u voor het inspreken wordt verwacht. Ook voor nadere informatie over de inspraakavonden kunt u bij de griffie terecht.

Het raadsvoorstel kunt u inzien via de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en ook bij de centrale balie van het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4.