Ingezonden persbericht


Persbericht

Stichting Heppie laat Eindhoven lachen

Eindhoven, 23 april 2011 - Stichting Heppie, een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden, toverde vandaag in het stadscentrum van Eindhoven voorbijgangers een lach op het gezicht. Met de plaatsing van een dertigtal lachspiegels in het centrum wil Heppie aandacht vragen voor de bouw van Hotel Heppie, waarvoor Rene en Natasja Froger op 16 juni a.s. in Mierlo het startsein zullen geven.

Hotel Heppie
Stichting Heppie wil met deze actie aandacht vragen voor de bouw van Hotel Heppie. Dit hotel is nodig om kinderen die om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig hebben een zorgeloze tijd te kunnen bieden. Om de bouw van dit hotel te bewerkstelligen is Heppie op zoek naar sponsoren.

Lachspiegels
Op onder andere locaties als het Centraal Station, de Markt, het 18 Septemberplein en de Demer worden bezoekers vandaag door Stichting Heppie op een originele manier opgevrolijkt. De lachspiegels staan in het stadscentrum prominent in het straatbeeld. Op deze lachspiegels zijn verschillende Brabantse leuzen geplaatst.

Een steentje bijdragen
Onder het luchtige concept van de actie zit een serieuze gedachte. Er zijn in Nederland heel veel kinderen voor wie het niet mee zit. Stichting Heppie wil deze kinderen het plezier geven dat ze verdienen. In Hotel Heppie kunnen ze ontspannen, bijtanken en gewoon even lekker kind zijn. Om de bouw van Hotel Heppie te ondersteunen worden o.a. Heppie-baksteentjes verkocht. Meer informatie hierover is te vinden op www.heppie.nl.

Over Stichting Heppie
Stichting Heppie is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Voor deze kinderen organiseert Heppie vakanties en weekenden waarin het draait om positieve aandacht, waardering en plezier. Want voor Heppie staat één ding voorop: ieder kind verdient aandacht. Dankzij de inzet van 400 vrijwilligers kan Heppie op dit moment jaarlijks ongeveer 1200 kinderen laten genieten van een onbezorgde tijd. Stichting Heppie is afhankelijk van giften en donaties.

Kijk voor meer informatie kijk op www.heppie.nl.