Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Ramon Valle Trio in Hotel de Wageningsche Berg op donderdag 16 juni 2011!

Na het goed bezochte concert van Michael Moore is het podium op donderdag 16 juni gereserveerd voor Het Ramon Valle Trio. Dit belooft een bijzonder interessant concert te worden. Ramon zal als muzikale verhalenverteller die avond over de geboorte van zijn zoon vertellen.

Het Ramon Valle trio bestaat uit; Ramon Valle op vleugel, Omar Rodriguez Calvo op contrabas en Owen hart jr. op drums.

Muzikaal is het trio met elkaar in gesprek en wisselen de solo's elkaar af, waarbij de een de ander antwoord geeft. Hoewel zijn Cubaanse afkomst zeker in zijn muziek doorklinkt is zijn muziek niet te typeren als Latin of Cubaans. Er is sprake van drie ritmische impulsen en melodielijnen, die elkaar spelenderwijs tegenkomen. Ieder concert pakt zo toch net weer even anders uit dan het vorige en verrast het publiek steeds opnieuw op aangename wijze. Een muziek criticus zei over het album Playground; "Sinds ik het gehoord heb, heb ik een goed humeur!"

Jazz in Wageningen haalt de beste Nederlandse en internationale moderne jazzmuzikanten naar Wageningen. Muziek van bijzondere kwaliteit die de toehoorders niet alleen vermaakt, maar ook wakker schudt op emotioneel en creatief vlak. Muziek die het leven betekenis geeft.

Kaarten zijn te koop in de zaal en via www.jazzinwageningen.nl. De kaarten kosten E 15,00 en het concert begint om 20.45 uur. Voorafgaand aan het concert kunt u in Hotel de Wageningsche Berg, op vertoon van uw toegangskaart, voor E 22,50 van een driegangen jazzmenu genieten.

Meer informatie staat op: www.jazzinwageningen.nl en op www.ramonvalle.nl.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Robbert Kamphuis 06-53320420 of info@jazzinwageningen.nl.