EURid sponsort auto's Mijndomein.nl


GOUDA- BRUSSEL, 20110616 -- Eurid, de Europese registry voor .eu domeinnaam, laat weten dat het dankzij het initiatief van Mijndomein.nl sinds 4 juni door Nederland rijdt. .eu is te zien op de achterruit van de Mijndomein auto’s, zuinige en goedkope huurauto’s. De auto’s, een initiatief van Mijndomein.nl, zijn goedkoop voor de klant, dankzij de rijdende reclame. De .eu extensie is beschikbaar voor bedrijven en inwoners van de Europese Unie en biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om met deze internetextensie hun Europese karakter extra kracht bij te zetten en nadruk te leggen op het feit dat ze actief zijn buiten de Nederlandse grenzen.

Over Mijndomein

Sinds de oprichting in 2003 groeide Mijndomein.nl uit tot de grootste .eu registrar van Nederland.
Mijndomein.nl streeft naar de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Met 440.000 geregistreerde domeinnamen en 147.000 klanten richt het bedrijf zich op een breed publiek. 
Sinds november vorig jaar verhuurt Mijndomein-Auto ook voor een laag bedrag gesponsorde auto’s. Hiermee wil Mijndomein het voor iedereen mogelijk maken om in een eigen milieuvriendelijke auto te rijden.


Over .eu en EURid

Het .eu-domein behoort tot de 10 grootste topniveaudomeinen ter wereld en verbindt 500 miljoen mensen in 27 EU-landen via één online identiteit. Sinds de openstelling van het domein in 2005 zijn er meer dan drie miljoen .eu-namen geregistreerd. Veel bedrijven gebruiken een .eu-website om een duidelijke Europese identiteit uit te stralen, zo ook Bridgestone, Century 21, Hyundai, the MAN Group, Microsoft Corporation en de UniCredit Group.

EURid is een non-profitorganisatie die door de Europese Commissie is aangesteld om het .eu  topniveaudomein te beheren. EURid werkt samen met meer dan 850 geaccrediteerde registrars en biedt ondersteuning in 23 officiële Europese talen. Naast het hoofdkantoor in Brussel (België) heeft EURid regionale kantoren in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie is te vinden op http://www.eurid.eu.