Finntax wint opnieuw T-Mobile Award


Waardenburg, 20110616 -- Finntax, de aanbieder van innovatieve vaste en mobiele spraakdiensten en datacommunicatie, heeft opnieuw een T-Mobile Business Partner Award in de wacht gesleept. Ditmaal behaalde Finntax de Award voor de Beste Verkoopresultaten over 2010 op basis van targetrealisatie. Op dinsdag 6 juni jongstleden werd de Award uitgereikt door T-Mobile directeuren Bas Piek en Léon Toet.

In totaal streden 22 Business Partners om drie verschillende Awards; Beste Verkoopresultaten, Beste Marketingactie en Beste Zakelijke Service. Algemeen directeur van Finntax Ronald Knoop is erg verheugd met het winnen van de prestigieuze Award voor Beste Verkoopresultaten: “Wij hebben al jaren een uitstekende relatie met T-Mobile en doen er alles aan om een Award binnen te halen. In 2010 hadden we nog altijd te maken met uitdagende marktomstandigheden en dan is het een mooie opsteker als je toch je targets kunt halen. Bovendien is het al de tweede keer dat we een T-Mobile Award binnenslepen in de drie jaar dat deze wordt uitgereikt. Wat mij betreft gaan we nu op voor de derde!”

Over Finntax
Finntax staat voor een innovatieve integrale aanpak van vaste en mobiele spraak- (lees: telefonie) en datacommunicatie (lees: netwerken, internet en e-mail). Doordat wij met onze organisatie alle disciplines op spraak- en datacommunicatiegebied afdekken zijn wij als geen ander in staat om voor de klant het meest optimale rendement te behalen. Het gaat de klant erom goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren van vandaag, zodat hun organisatie zo efficiënt mogelijk kan opereren. En dat natuurlijk tegen de laagst mogelijke (operationele) kosten. Onze oplossingen worden op maat voor de klant ontwikkeld met deze drie pijlers van onze filosofie:
                       • Bereikbaarheid vergroten
                       • Efficiency verbeteren
                       • Laagst mogelijke operationele kosten


Hierdoor is Finntax de juiste organisatie én het juiste aanspreekpunt voor iedere onderneming als het gaat om communicatie in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie zie www.finntax.nl .



Finntax