Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 16 juni 2011

T-Mobile stroomlijnt klantprocessen en maakt organisatie slagvaardiger.


. Betere dienstverlening door klantprocessen te bundelen.
. Samenvoeging afdelingen creëert snelheid, efficiency en kostenbesparingen.
---

Nog dit jaar is T-Mobile in Nederland voornemens wijzigingen in haar organisatie door te voeren om slagvaardiger en klantgerichter te kunnen opereren tegen lagere kosten. Het bedrijf beoogt om alle klantprocessen op korte termijn samen te brengen in een nieuwe afdeling. Hierdoor komt alle kennis en kunde die nodig is om klanten sneller en naar tevredenheid te bedienen samen in één bedrijfsonderdeel. Hiermee vereenvoudigt T-Mobile de samenhang in complexe klantprocessen en wordt de organisatie slagvaardiger. Dit brengt bovendien met zich mee dat T-Mobile in de zwaar concurrerende markt voordeliger kan opereren.

Door de voorgenomen integratie van werkzaamheden sluit T-Mobile nog dit jaar de locaties Breda (call center) en Amsterdam (Online activiteiten). De werkzaamheden worden verplaatst naar Den Haag en de betrokken medewerkers kunnen hun werk volgen.

De aanpassingen leiden tot een reductie van 150 banen. Na advies van de ondernemingsraad verwacht de organisatie dit grotendeels te realiseren door middel van natuurlijk verloop, beperking van inhuur en het stopzetten van tijdelijke contracten.




Ingezonden persbericht